Bli med å bidra til løypene!

Giro med følgende tekst er nå på vei i posten til mange brukere av løypene som ikke er medlemmer av Ustaoset Vel:

Flotte skiløyper på Ustaoset
Vekslende temperaturer og mye vind har preget vinteren så langt. Men det er mer enn nok snø og løypekjører Jan Holden gjør det han kan for at alle løypene skal være klare til vinterferien. Vi håper du setter pris på det.

Ustaoset løypeområde
Ustaoset er et av åtte sti- og løypeområder i Hol Kommune. Det er løypeområdene som merker og preparerer løypene slik at du får gode turopplevelser. Vårt ansvarsområde strekker seg fra Ustaoset til Prestholt, Raggemyra, Åkerstølen, Uggen, Verpestølen, Steinkulp, Tuva, Ustetind, Rennedalen og Kulthaug og består av totalt 80 km.
Ustaoset sti- og løypekomite er innlemmet i Ustaoset Vel som eier og disponerer egen løypemaskin stasjonert på Ustaoset, pluss en snøscooter for kjøring på isen. To tredjedeler av medlemskontingenten i vellet går til løypene.
Vi er avhengig av støtte og bidrag fra brukere, lokalt næringsliv, fastboende, grunneiere og Hol Kommune.
Vi understreker at hele beløpet som betales via denne giroen går til drift og vedlikehold av løypene her på Ustaoset. Vi har tillatt oss å foreslå et beløp på kr 650. Du er velkommen til å betale et annet beløp dersom du foretrekker det.
Du kan også betale med Vipps. Ustaoset Løypeområde sitt Vippsnummer er 76164.

Bli medlem av Vellet!
Du som ikke er medlem av vellet, er velkommen til å melde deg inn. Hytter med flere generasjoner og mange brukere kan med fordel tegne flere medlemskap. Vellet arrangerer det tradisjonsrike påskeskirennet og engasjerer seg ellers i mange saker, i tillegg til stier og løyper, på vegne av de 850 medlemmene. Medlemskontingenten er kr 1000. Du kan melde deg inn via www.ustaosetsvel.no eller post@ustaosetsvel.no, eller ta kontakt på 32088370.
Snakk med venner og kjente om både løypebidrag og medlemskap slik at alle får anledning til å bidra. Og følg oss gjerne på Facebook for løype- oppdateringer og stemningsrapporter fra Ustaoset. På www.skisporet.no kan du følge tråkkemaskinen «live».

På forhånd takk for ditt bidrag!
Vennlig hilsen
Ustaoset Vel

PS: Giro for betaling av medlemskontingent blir sendt sammen med påskesirkulæret før påske

Forrige innlegg
Bli med på dugnad!
Neste innlegg
Ny bro over jernbanen
keyboard_arrow_up