Jan Henning Waldal er ansatt som ny administrativ leder for Ustaoset Vel

Jan Henning er ansatt som administrativ leder for Ustaoset Vel fra 1.april 2021. Jan Henning har en allsidig bakgrunn og erfaring. Han er født og oppvokst på Geilo. Han kjenner området godt og er i dag Rennleder i Skarverennet og har vært dette de siste årene. Han har kjørt en del preppemaskin i slalombakkene og løypene til Geilo sti- og løypelag.

Jan Henning har også politisk erfaring og kjenner derfor Hol kommune godt.

Han jobber idag med salg hos Nesbyen Auto. Har vært selvstendig næringsdrivende i flere år og har derfor også god administrativ erfaring.

Jan Henning er en utadvendt person som liker å prate og kommunisere med folk i alle aldrer…Det er viktig i rollen som administrativ leder for vellet. Vi er svært glade for at Jan Henning vil begynne hos oss og ønsker han hjertelig velkommen.

Gro Vindegg slutter etter 16 år i vellet. Vi takker for stor innsats gjennom mange år. Gro kjenner medlemmene og har svært god kontakt med dem. Hun har god kontroll på økonomien og sørger for at vi hvert år får et flott Påskesirkulære. Ingen tar finere bilder enn Gro som hun gjerne deler på FB sidene våre. En stor takk til deg Gro for strålende innsats!

Forrige innlegg
Tuva og Prestholt stengt
Neste innlegg
Midlertidig forskrift om smitteverntiltak for å forebygge koronasmitte (Covid-19), Hol kommune, Viken fylke. Merk at § 4 , siste ledd kan være aktuell for noen av oss
keyboard_arrow_up