Påskehilsen 2021

Kjære medlemmer og venner av Ustaoset Vel

Vi håper det står bra til med deg og dine. Det har vært et krevende år. Vi håper at våre medlemmer kommer seg gjennom denne krisen uten å få for store helsemessige- eller økonomiske problemer.

Sist påske var det hytteforbud. Nå kan vi være på fritidsboliger, men det er innført strenge nasjonale, fylkesvise og kommunale restriksjoner. Det er de strengeste restriksjonene som gjelder. Hol kommune har innført en midlertidig forskrift som har den strengeste ordlyden, og dermed er det denne som gjelder. Vi har bedt Hol kommune vurdere om de heller bør legge seg på restriksjonene som er innført for Viken fylke.

Løypekjøring i påsken

Ustaoset Vel kjører løyper som normalt. Det begynner å bli lite snø enkelte steder og det må vi ta hensyn til. Vi kjører enkel bredde med to spor fra Lægreid til Tuva, pga. lite snø. Dette er en utrolig flott tur. I år har vi ikke «kjempet» for buss til Lægreid siden kollektiv transport ikke er anbefalt.

Vi samarbeider med Haugastøl Vel og kjører også noen løyper for dem.

Danskebakken

Påskeskirennet er dessverre avlyst. Vi tilrettelegger imidlertid den flotte bakken der vi pleier å ha konkurranser i hopp og slalåm. Den kan benyttes til aking og lek når det passer.

Ustevann

Ustevann er stengt pga. overvann og skisporene er borte.

Riktig god påske

Vi håper denne pandemien snart er over eller under kontroll.

Vi gleder oss enormt til at vi hyttefolk og fastboende igjen får være sammen på normalt vis.

Vi ønsker våre medlemmer og venner en riktig God Påske!

Med vennlig hilsen
Ustaoset Vel

Nina Broch Mathisen
Styreleder

Forrige innlegg
Midlertidig forskrift om smitteverntiltak for å forebygge koronasmitte (Covid-19), Hol kommune, Viken fylke. Merk at § 4 , siste ledd kan være aktuell for noen av oss
Neste innlegg
Buss til Lærgreid
keyboard_arrow_up