Skarverennet 50År 2024

Hei i disse dager begynner forberedelser til Skarverennet og det kommer til å bli en del snøscooter trafikk og arbeid med løypene ifra Ustaoset og til Finse.

Det er ønskelig at det vises hensyn til maskiner i arbeid og at en holder god avstand til disse da det er mange dødvinkler på denne ved eks, rygging.

Det skal arbeides på Stadioen i målområdet og løypen som går opp i vest til Ruken og videre til Djuptjønn og Raggeflatin, så her anbefales det å ta hensyn på tur.

Nyhet i år er en jubileums løype ifra Geilo toppen til Ustaoset via Prestholdt og Hesteberget så denne løypen blir det en del trafikk på.

Transport løype til Prestholdt og for helse/akutt blir da over Eima, så her bes det om hensyn til scooter trafikk.

Løypen Ruken, Åkerstøl krysset og forbi Embretstølen kan bli brukt til transport da snøen i terrenget har blitt bløt og råtten så her bes det at det vises hensyn til denne transport trafikken.

Nyestølvegen, Skarvevegen ifra Ustaoset og opp til Nærløypen blir en transportløype for helse og akutt transport til helsebussen i mål.

Vi Ustaoset Vel stiller oss positive til Skarverennet og dens eksistens så derfor blir det mye trafikk i våre løyper.

Det oppfordres til å stille opp i målområdet for å ta del i målfesten med mange gode innslag/konsert og mye morro. Ta gjerne med flagget i sekken og for al del flagg på hytten denne dagen.

Ha en fin Skarverenns helg og bli med på 50års jubileet.

 

Daglig leder

Jan Hennig Waldal

Forrige innlegg
Påskesirkulæret 2024
keyboard_arrow_up