Invitasjon til årsmøte


Kjære medlem!
Dette har vært en helt spesiell vinter og vår i Ustaoset Vels historie. Vi er godt fornøyd tross alt med gjennomføring av sesongen. Vi hadde et løypetilbud hele sesongen igjennom og utvidet sesongen siden snøforholdene tillot det. Nå skal vi konsentrere oss om sommertilbudet og utbedre litt på stier. Vi jobber også med andre trivselstiltak. Vi håper å se mange folk på Ustaoset i sommer!

Årsmøte 8 august
Hjertelig velkommen til årsmøte lørdag 8 august kl 16.00 på Grendehuset. Grunnet smittevernsreglene trenger vi påmelding (og ved veldig stor pågang må vi prioritere en fra hver husstand/hytte). Først til mølla! Det har vært god oppslutning de siste årene. Påmelding til årsmøtet skjer på Facebook eller ved å sende en epost til post@ustaosetsvel.no. Påmelding må gjøres for hver enkelt deltaker.

Sakslisten som beskrevet i påskesirkulæret:
1. Åpning og valg av møteleder
2. Godkjenning av innkalling
3. Valg av referent og to til å undertegne referatet
4. Referat fra årsmøtet 2019
5. Årsberetning 2019
6. Godkjenning av regnskap for Ustaoset Vel 2019
7. Fastsettelse av kontingent 2021
8. Valg av styre
9. Eventuelt

Kurvfest på bryggekanten
Etter årsmøtet inviterer vi også i år til kurvfest på bryggekanten. Hvis været blir fint har vi ingen plassproblemer. Maks-antall er 200 og vi må ha oversikt over hvem som kommer. Påmelding til kurvfest skjer på Facebook eller epost.

Vi gleder oss til å se deg på Ustaoset og ønsker deg en riktig god sommer!

Forrige innlegg
Påskehilsen
Neste innlegg
Årsmøte – viktig melding
keyboard_arrow_up