Julehilsen

Dette har vært et helt spesielt år og det blir sikkert en litt annerledes julefeiring for mange. Vi håper at det står bra til med dere. Skisesongen er godt i gang og vi kjører løyper tilpasset snøforholdene.

Litt tilbakeblikk
Stier- og løyper er vellets hovedaktivitet. I år forlenget vi sesongen utover i mai etter avtale med grunneiere og Hol kommune. Det har vært behov for utbedringer av grunnen for løypene slik at vi kommer fram med tråkkemaskinen og sikrer bedre skiløyper også i perioder med lite snø. Vi har gjort grunnleggende arbeid som fjerning av steiner, bedre underlaget etc. Vi har også gjort utbedringer på stiene og fått på plass en del gangbaner/ klopper. Vi har fått tilskudd fra sti- og løypefondet til Hol kommune til dette arbeidet. Vi jobber også med å få på plass et nytt tilbygg på løypegarasjen på stasjonsområdet

Vellet har overtatt ansvaret for drift og administrasjon av Grendehuset. Vi har hatt dugnader der og ryddet opp i kjelleren. Vi håper at vi kan gjøre en del nødvendig vedlikeholdsarbeid og også noe oppussing, men det koster penger og må tilpasses vellets økonomi. Vi har investert i nytt AV utstyr til Grendehuset som nå har kommet på plass.

Vi engasjerer oss i langt flere saker som medlemmene er opptatt av. Trafikksikkerhet, hyppigere togavganger, busstilbud til Lægreid, gode veiforbindelser, gang- sykkelvei, er eksempler på saker vi jobber med. Dette er langsiktig arbeid.

Utegudstjeneste Julaften
Det blir utegudstjeneste på julaften kl. 12.00 ved prest Gunnar Wik hvis været tillater det. Er vi heldige, vil Atle Steinar Madsen (83) synge O Helga Natt som han har gjort de siste årene. Påmelding for inntil 200 stk. Påmelding på Hol.kirken.no – kalender – Utegudstjeneste Ustaoset.

Nyttårsfeiring
Nyttårsaften kl. 17 blir det som vanlig samling og tenning av bål på Nyestølhovda. Vellets leder Nina Broch Mathisen holder tale og vi synger det nye året inn. Ta med fakler og bli med på denne stemningsfulle stunden! Og husk å holde avstand.

Og når jule- og nyttårsferien er over vil vi minne om at juletrær ikke skal kastes ved konteinerne.

VI ØNSKER ALLE VÅRE MEDLEMMER EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Styret i Ustaoset Vel
Thor Ivar Hallingstad     Lars Johnsen     Stein Thøger Vindegg     Nina Broch Mathisen     Karsten Bruusgaard

Forrige innlegg
Informasjon om planene på Karivollen
Neste innlegg
Fjellvettregler for hundespann
keyboard_arrow_up